"Ruajtja e objekteve të UKKO Sh.A me punonjës shërbimi, sistem alarmi, kamera dhe ruajtja e shoqërimi i vlerave monetare”

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
  Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce
  Objekti i Tenderit "Ruajtja e objekteve të UKKO Sh.A me punonjës shërbimi, sistem alarmi, kamera dhe ruajtja e shoqërimi i vlerave monetare”
  Nr. Reference REF-88236-02-24-2021
  Vlera / Fondi Limit 18 966 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 25-02-2021
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-03-2021
  Data e mbajtjes se tenderit 29-03-2021
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Korçë REF-88236-02-24-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates